Beeld © Getty Images

Courteney Cox staat vierkant achter reünie Brad en Jennifer

21 januari 2020 04:17

Foto's van Jennifer Aniston (50) en ex Brad Pitt (56) die elkaar achter de schermen van de SAG Awards feliciteerden gingen zondagavond viral, en een van de fans van de beelden is een goede bekende van Aniston. Haar Friends-collega Courteney Cox (55) likete een flink aantal van de kiekjes die door entertainmentsites werden gedeeld.

Buzzfeed nam de Instagramlikes van de reünie van Brad en Jennifer door en constateerde dat ook Courteney geen genoeg kon krijgen van het weerzien van de twee, die in 1998 een relatie kregen en zeven jaar bij elkaar bleven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston gaat de streamingoorlog aan met nieuwe show

De actrice was overigens niet de enige ster die meeging in de hype. Jamie Lynn Spears' reactie op Instagram was: "Hier zullen we onze kleinkinderen over vertellen, zo belangrijk is het."

Rumer Willis schreef: "Mijn arme hart kan dit niet aan" en Brooklyn Decker leek het kiekje met een loep te hebben bekeken: "Zie ik daar een van haar vingers onder zijn revers?", vroeg de actrice zich af.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Brad Pitt over hoe scheiding invloed op hem had

De acteurs waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Beide hertrouwden: Brad met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen deelt, en Jennifer met Justin Theroux. Inmiddels zijn ze alle twee weer vrijgezel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!