Beeld © ANP

Kim Kötter schreeuwt haar liefde voor Jaap Reesema van de daken

21 januari 2020 11:09

Kim Kötter (37) en Jaap Reesema (35) zijn na bijna acht jaar samen nog altijd smoorverliefd op elkaar. Op Instagram brengt de voormalig Miss Universe-deelneemster dan ook een ode aan haar grote liefde.

"Als je het nog steeds zo gezellig hebt met je lover"

Bij een verliefde post van zichzelf en haar vent somt Kim een aantal redenen op waarom ze nog altijd zo gek op haar Jaap is. Zo schrijft ze: "Als je het nog steeds zo gezellig hebt met je lover na 7,5 jaar samen zijn, inclusief laatste maanden korte nachten, twee kleine kids die non stop oorontstekingen hebben, het bouwen van ons huis naast het full time onregelmatig werken door hele land en buitenland én de verhuizing er nog even bij. Nou.. dan mag ik wel stellen dat het echte liefde is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana betuigt spijt aan Kim Kötter

Volgens de presentatrice zitten ze nog altijd in de 'tropenjaren' en moeten ze haast afkicken van elkaar. Kim sluit de post af met de schattige hashtag 'team weinig slaap'.

Onder de foto reageren haar volgers al even uitgelaten. Zo laat haar hubby een aantal hartjes achter, complimenteert Kirsten Schilder de prachtige foto van hen samen en schrijft een ander hoe mooi de twee toch zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Kim Kötter reageert op kritiek Expeditie-kapsel

Kim Kötter werd dit jaar bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het tv-programma Expeditie Robinson. In Robinson Confessions deed ze een boekje open over haar avonturen tijdens de expeditie. De presentatrice heeft het zwaar gehad, maar kijkt er met veel liefde op terug. "Ik ben eindelijk écht trots op mezelf",  aldus de blondine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!