Tino Martin moet opnieuw optreden in Carré afzeggen

21 januari 2020 12:47

Opnieuw een domper voor Tino Martin (35). De zanger moet voor de tweede avond op rij een optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afzeggen vanwege stemproblemen. Dat bevestigt een woordvoerder van Carré aan RTL Boulevard.

"Het is echt puur mijn stem en de verkoudheid"

Gisteren moest Tino een volle zaal teleurstellen. Hij staakte het optreden terwijl hij op het podium stond vanwege stemproblemen. "Het is echt puur mijn stem en de verkoudheid. Het gaat voor geen meter. Het spijt me", zei Tino tegen het publiek. Vervolgens gaven de mensen in de zaal hem een groot applaus. "Deze reactie geeft mij zoveel kracht en zoveel steun en liefde." De zanger heeft zijn fans beloofd de show binnenkort over te doen. Wanneer Tino de optredens inhaalt, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Tino Martin moet optreden in Carré afbreken: 'Spijt me'

Tino Martin is de laatste tijd veel in het nieuws. Vorig jaar werd bekend dat hij niet langer samen was met vriendin Kimberly. Sinds die tijd hebben geruchten de ronde gedaan dat hij samen zou zijn met Monique Westenberg (41), de ex van André Hazes (26). Ook zou hij het erg gezellig hebben met zanger Gerard Joling (59). Op die laatste geruchten heeft Tino gereageerd bij RTL Boulevard. Zijn reactie zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!