Beeld © RTL

Alaaf! Tisjeboy Jay brengt carnavalsnummer uit

21 januari 2020 15:43

Temptation Island-hunk Jay heeft een nieuwe hit te pakken. De goedlachse verleider, geroemd om zijn gevatte uitspraken en komische video's, heeft een carnavalsnummer uitgebracht.

De entertainer probeert al langere tijd door te breken als zanger en met het nummer Slapen in 't café zou dat zomaar eens kunnen lukken. Dikke kans dat het nummer - met hoog Snollebollekes-gehalte - aanstaande februari in menig kroeg door de speakers galmt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rosanna verkoopt gedragen slipjes voor enorm bedrag

Jay maakt onder de naam Tisjeboy Jay al langere tijd grappige filmpjes, maar zijn kanaal kreeg door zijn deelname aan Temptation Island een flinke boost. Jay deed mee aan het eerste seizoen van de VIPS-versie van het spraakmakende programma. De ultieme relatietest hield het wereldwijde web destijds flink bezig. Ook het tweede seizoen deed flink wat stof opwaaien.

Zo kreeg Damians hart een behoorlijke klap. Zijn vriendin Shirley gaf namelijk aan geen behoefte meer aan hun relatie te hebben én zoende met Yasmin. Dat kwam hard aan bij de Hagenees. Hij vertelt er alles over in Temptation Gossip.

Temptation Gossip: Damian: 'Shirley miste mij totaal niet op het eiland'

10:44