Songfestival presentatietrio heeft lol met oefenen loting

21 januari 2020 15:09

Alle ogen zijn volgende week gericht op de officiële eerste klus van de drie presentatoren van het Eurovisiesongfestival. Jan Smit (34), Chantal Janzen (40) en Edsilia Rombley (41) presenteren aanstaande dinsdag de loting van de halve finales en nemen dat dan ook erg serieus. Het trio is druk aan het oefenen, zo is te zien in een video die Jan op social media deelde.

"Vanmorgen hebben we een poging gedaan"

In het clipje lezen Chantal en Jan de namen van de landen voor en laten ze zien een flinke talenknobbel te hebben. Als grap komen er ook een paar overbodige woorden in het Spaans voorbij. "Vanmorgen hebben we een poging gedaan om de loting voor volgende week alvast te oefenen. Wij komen er wel!", schrijft Jan bij de beelden op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Willem-Alexander heeft vertrouwen in Eurovisiesongfestival

Tijdens de loting in het Rotterdamse stadhuis wordt duidelijk in welke van de twee halve finales, op 12 en 14 mei, de deelnemende landen aantreden. Het moment wordt live uitgezonden op NPO 1.

Het is de eerste keer na ruim twee maanden dat Jan weer aan het werk is. De zanger had een rustpauze ingelast nadat hij kampte met een keelaandoening en te veel hooi op zijn vork had genomen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Edsilia blikt vooruit op songfestival: 'Autocue is nieuw'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!