Beeld © ANP

Splinter in teen Tommie Christiaan blijkt naald

21 januari 2020 17:18

Tommie Christiaan (33) staat in de finale van televisieprogramma Dancing on Ice, maar is nog niet zo zeker of hij daarin wel voor de volle honderd procent kan schaatsen. Hij dacht namelijk een splinter in zijn teen te hebben. Die splinter, dat blijkt een naald van drie centimeter te zijn. En dat doet pijn.

"Ik ga er alles aan doen om op het ijs te staan"

Op zijn persoonlijke Instagram legt Tommie uit wat er precies aan de hand is. Hij dacht dat er afgelopen zaterdag een splinter in zijn voet schoot, maar dat zat dus net even anders. "Met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit", beschrijft Tommie zijn aanvankelijke gedachte. "Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Groot verlies voor musicalster Tommie Christiaan

De huisarts verwees Tommie uiteindelijk door om een foto te laten maken. Wat blijkt: "Zit er een naald van drie centimeter in mijn teen. Na tweeënhalf uur snijden en trekken in mijn teen, is de naald chirurgisch verwijderd."

Zijn deelname aan Dancing on Ice is echter niet meteen van de (ijs)baan door deze tegenslag. "Ik ga er alles, maar dan ook alles aan doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan en de finale te kunnen meemaken. We zijn zo ver gekomen en ik ga me niet de competitie uit laten gooien door een naald! Hopen dat de vijf hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen", besluit Tommie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!