Beeld © ANP

Familie Bibian Mentel met de dood bedreigd

22 januari 2020 11:55

Alsof de voormalig snowboardkampioene het nog niet zwaar genoeg heeft, wordt de man van Bibian Mentel (47) nu ook nog eens bedreigd. Zo bevestigt Edwin aan RTL Boulevard na een artikel in Story.

"Het kwam helemaal uit het niets"

Edwin vertelt dat hij midden in de nacht werd geconfronteerd met nogal "zieke teksten", zoals hij ze zelf noemt. Edwin laat aan RTL Boulevard weten de bedreigingen te hebben ontvangen via Messenger. “Dat is midden in de nacht geweest, het kwam helemaal uit het niets. Maar omdat de desbetreffende persoon ook aangaf waar we woonden, dat ‘ie dat wist, daarom vond ik het belangrijk om aan te geven bij de politie. Mocht een derde persoon nog verleid worden nog gekkere stappen ondernemen, dan zijn ze ervan op de hoogte."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibian Mentel: 'Ziekte heeft ons huwelijk sterker gemaakt'

Volgens de man van Bibian is er geen ontkomen aan. "Als je met je kop boven het maaiveld uitsteekt, krijg je met gekken te maken. Dat is helaas niet anders", stelt hij ook in het artikel. Het stel krijgt dan ook wel vaker nare berichten, maar dit slaat alles.

Toch neemt hij geen overhaaste beslissingen en heeft de 'boosdoener' inmiddels ook aan de telefoon gesproken. "Ik denk dat ‘ie erg in de war was, waarschijnlijk een slokje teveel", vertelt Edwin in gesprek met ons. 

 

 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibian Mentel vertelt over impact kanker op haar zoon

Bij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt. Hoewel de ziekte meer dan tien keer werd gediagnosticeerd bij de paralympisch kampioene, blijft het stel positief. "De ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek gaan hard op dit moment. Dus we hopen op een klein wondertje. Op nieuwe medicatie, waardoor ik toch geholpen kan worden. Daarnaast is Edwin iedere dag het internet aan het afstruinen. Na al die jaren is mijn man bijna zelf een arts geworden", vertelde Bibian eerder de maand in De Telegraaf.

Bibian hoopt zelfs weer te lopen voor de zomer vertelde ze eerder aan ons.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!