Beeld © Getty Images

Jessica Simpson vertelt waarheid over relatie John Mayer

23 januari 2020 05:16

In Jessica Simpson's (39) nog te verschijnen autobiografie Open Book is de zangeres niet alleen open over haar alcohol-en medicijnverslaving, maar vertelt ze ook hoe haar ingewikkelde relatie met zanger John Mayer (42) in elkaar stak. Dit meldt HuffPost.

“Hij hield van mij op de manier waarop hij van iemand kon houden”

De twee ontmoetten elkaar tijdens een feestje in 2005, toen Jessica nog getrouwd was met Nick Lachey. Hij schreef een nummer voor haar en wist de toen nog vrij jonge zangeres in te palmen.  

Nadat Jessica en Nick gescheiden waren bleef John haar schrijven, waardoor ze uiteindelijk voor de bijl ging. "Hij hield van mij op de manier waarop hij van iemand kon houden en ik heb te lang vastgehouden aan een bepaald idee van liefde. Hij zei vaak dat ik zijn obsessie was, terwijl ik me nooit slim genoeg voelde bij hem en ging compenseren voor dat wat ik dacht hem niet te kunnen geven”, aldus Jessica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jessica Simpson was jarenlang verslaafd aan drank en pillen

"Toen hij na onze relatie in een interview met Playboy een boekje over mij opendeed, sloegen bij mij de stoppen door. Hij noemde mij een 'ongelooflijk seksbeest', wat niet bepaald netjes is om publiekelijk over iemand met wie je zo intiem geweest bent te zeggen. Ik bedoel, mijn oma kreeg dat ook te lezen en dat vond ik verschrikkelijk. Op die manier maakte hij het me wel heel makkelijk om hem voorgoed uit mijn leven te verwijderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson brengt memoires uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!