Beeld © ANP

Geraldine Kemper en vriend Paul zijn uit elkaar

23 januari 2020 19:17

Geraldine Kemper (29) en haar vriend Paul zijn niet langer meer een setje. Hun relatie is na vijf jaar voorbij. Dat bevestigt de presentatrice aan RTL Boulevard.

"De situatie blijft natuurlijk treurig"

In een statement aan RTL Boulevard laat Geraldine het volgende weten: "Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Geraldine Kemper bezorgt volgers rooie oortjes met naaktkiekje

Het leek alsof Geraldine de ware had gevonden in Paul. Eerder zei ze in LINDA. dat ze met hem voor het eerst in een relatie volledig monogaam was. "Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervóór vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn'', zei de presentatrice destijds.

Geraldine en Paul ontmoetten elkaar in de kroeg. "Hij stapte daar lekker ouderwets op me af en dat heeft tot een relatie geleid. Het liep eigenlijk allemaal best gek: terwijl er allemaal roddels over mij waren, dartelde ik gewoon out in the open met hem rond, we maakten helemaal geen geheim van onze relatie. We moesten daar best wel om lachen. Alsof een groot mysterie was opgelost.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Geraldine Kemper blikt terug op 10 jaar bij BNNVARA

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!