Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Na Gwyneth Paltrow komt ook Chantal Janzen met 'vaginakaars'

24 januari 2020 17:22

Misgegrepen bij de verkoop van de nogal opmerkelijke geurkaars van Gwyneth Paltrow (47)? Wie weet heb je deze keer meer geluk, want onze eigen Chantal Janzen (40) herhaalt het trucje en komt met een eigen kaars op de proppen.

"Mooie druipkaars"

De originele kaars van Gwyneth, die ze verkocht op de website van haar lifestylemerk Goop, ging een paar weken geleden he-le-maal viraal. Hoewel de kaars - zoals de naam doet vermoeden - ruikt naar vagina en 75 dollar kost, was hij binnen ruim een uur helemaal uitverkocht.

Maar geen paniek: er is nu de  'this looks like your vagina'-kaars van Chantal Janzen. Helemaal on brand, nu deze maand haar tijdschrift &C in het teken staat van het vrouwelijk geslacht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Vaginakaars' Gwyneth Paltrow is niet aan te slepen

"We zijn zo dankbaar dat Gwyneth zo blij is met de geur van haar vagina, dat ze er zelfs een kaars van gemaakt heeft. Vanwege deze perfecte timing kunnen we na drie jaar eindelijk voor ons bedrijfsuitje naar Valkenburg", grapt de presentatrice bij een foto van haar speciale kaars. Vervolgens kan ze het niet laten om in steenkolenengels nog even een grapje te maken over legende Mien Dobbelsteen.

Haar volgers gaan helemaal stuk om het bijschrift van Chantal en de bijpassende foto waarop ze verleidelijk poseert met een kaars in de vorm van een vagina. "Mooie druipkaars", dolt Danny de Munck dan ook met een dikke knipoog onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen plaatst lieve fotoreeks voor jarige zoontje James

Naast poseren met kaarsen in de vorm van vagina's, is Chantal ook druk bezig met het songfestival. En het aftellen is inmiddels officieel begonnen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!