Sterren over de hele wereld rouwen om Kobe Bryant

26 januari 2020 21:46

Celebrities uit binnen- en buitenland stonden zondag op social media stil bij het plotse overlijden van oud-basketballegende Kobe Bryant (41). De voormalig shooting guard van de LA Lakers kwam zondag om tijdens een helikoptercrash even buiten Los Angeles.

"Het kan niet waar zijn"

"Het kan niet waar zijn", schrijft rapper Drake bij een foto in reactie op het trieste bericht. Gigi Hadid gedenkt de Amerikaan die door velen werd beschouwd als een van de beste basketballers ooit met een eigen foto. "Geschokt en diepbedroefd. Veel te vroeg. Fan van jou zijn bracht mij zo veel vreugde", schrijft het model bij een foto uit de oude doos. Hierop is te zien hoe de 11-jarige Gigi, getooid in Kobe's Lakers-tenue, de kaarsjes van haar verjaardagstaart uitblaast. Ook Disney-baas Bob Iger reageert bedroefd. "Een gigant in de sport en iemand die zo vol in het leven stond. Verschrikkelijk nieuws en zo moeilijk om te verwerken...."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Basketballegende Kobe Bryant (41) omgekomen bij helikoptercrash

Ook in Nederland werd geschokt gereageerd op het overlijden van de basketballer. "Ik hoopte dat het fakenews was", schrijft Jörgen Raymann verbijsterd bij een foto van de Lakers-legende. Kickbokser Rico Verhoeven houdt het kort. "RIP", schrijft hij bij een foto van Kobe. Hij voorziet het woordje van een emoji van een geit, verwijzend naar het Engelse woord G.O.A.T., dat staat voor Greatest Of All Time (de beste ooit).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!