Imanuelle Grives. Beeld © ANP

Imanuelle Grives: 'In maart horen mensen meer van me'

27 januari 2020 10:09

De actrice werd vorig jaar veroordeeld voor het dealen van drugs op festival Tomorrowland. Ze kreeg van de Antwerpse rechtbank twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en achtduizend euro boete. Maar: Imanuelle Grives (34) will be back, zo belooft ze.

"Ik wil gewoon rust"

Vlak na haar aanhouding kwam de actrice met de verklaring dat ze 'aan het oefenen was voor een rol in de film Suriname'. Ze zou daarin een drugsdealer gaan spelen. Dit verhaal werd door veel mensen in twijfel getrokken.  

 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Imanuelle Grives breekt met management

Na aftrek van het voorarrest en de voorwaarden van de strafuitvoering bleven er uiteindelijk nog maar zes dagen celstraf over voor Imanuelle. Momenteel is ze vooral bezig zichzelf, vertelt ze in Story. "Ik volg intensieve therapie en ga naar meetings toe. Ik werk aan een betere versie van mezelf. Ik wil gewoon rust."

Al die tijd heeft Imanuelle een mediastilte gehouden. Ze stond geen enkel medium te woord, maar daar komt in maart verandering in. "Dan horen de mensen meer van me. Dan zal ik mijn volledige verhaal vertellen", aldus Imanuelle.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Twee jaar celstraf en boete voor Imanuelle Grives

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!