Beeld © ANP

Selena Gomez beschuldigt Justin Bieber van emotioneel misbruik

27 januari 2020 11:05

Tijdens haar relatie met Justin Bieber (25) was de zangeres slachtoffer van emotioneel misbruik. Dat vertelde Selena Gomez (27) in een interview met NPR.

"Ik voel me een slachtoffer van emotioneel misbruik"

In het interview is Selena erg openhartig. "Ik voel me een slachtoffer van emotioneel misbruik," geeft ze toe. "Het is iets wat ik heb leren begrijpen als een volwassen vrouw. Ik wil er niet de rest van mijn leven over praten, maar ik ben blij dat ik me nu weer sterk voel. Ik heb het een plekje kunnen geven."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Selena Gomez: 'Ik was gelukkiger tijdens social media-pauze'

Selena deed haar verhaal nadat de interviewer vroeg naar haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber. Ze vertelde onder meer dat ze er een lied over heeft geschreven waarin ze haar woorden kwijt kon: 'Lose You To Love Me'. "Het is geen lied vol met haat. Het is een nummer waarin staat wat ik toen graag had willen zeggen," vertelt Selena. "Het was een moeilijke tijd en ik ben blij dat het voorbij is."

Justin en Selena hadden een relatie tussen 2011 en 2018. In die tijd ging het meerdere keren aan én uit. Na hun laatste break-up trouwde Justin vrij snel met Hailey Baldwin (23). In een Instagram-post in 2019 vertelde de zanger openhartig over zijn problemen. Hij gebruikte zware drugs en was respectloos naar vrouwen, bevestigde hij zelf.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selena Gomez focust op haar eigen mentale gezondheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!