Beeld © ANP

Wendy van Dijk trots op Erland Galjaard: 'Follow your dream'

27 januari 2020 13:08

Erland Galjaard (52) werkte al jaren in de tv-business toen hij zich toelegde op het betere dj-werk. Zijn vrouw Wendy van Dijk (49) vindt dat hij dat vreselijk goed doet. Op Instagram deelt ze met de wereld dat ze megatrots op hem is.

"Om dit er even naast te doen vergt karakter en passie"

Erland begon zijn dj-carrière onder de naam Soulvation met zijn vriend Ronald Molendijk. Een logische volgende stap was om niet alleen hits te draaien, maar ze ook te gaan produceren. "In hun Soulvation studio maakten ze inmiddels meer dan dertig nummers, waarvan veel de top van onder andere dj-platform Beatport haalden," schrijft een trotse Wendy, die haar volgens met het verhaal van haar man wil inspireren. "Devotion, een samenwerking met Block & Crown, staat zelfs op nummer 2 (!) en wordt overal veel gedraaid."

Het nummer, dat is geremixt door Block & Crown, staat inmiddels op nummer achttien in de top 100, is op Spotify goed voor zo'n vijfduizend streams en op Youtube staat de teller op iets meer dan tweeduizend views. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk weet het zeker: Erland Galjaard is de ware

De presentatrice geeft haar volgens in navolging van de lovende woorden over haar echtgenoot een wijze levensles: "Follow your dream en laat je door niets en niemand tegenhouden! Als je écht focus houdt voor het doel dat je voor ogen hebt, kun je heel ver komen." Wendy is niet alleen trots op zijn muzikale successen, maar ook op het feit dat hij dat zo goed weet te combineren met zijn werk bij Talpa. "Het vergt karakter en passie om dit ernaast te doen. Hoe knap."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy en Erland genieten van quality time bij Marco Borsato

Zo happy in love als Wendy en Erland nu zijn, zo penibel was de situatie een jaar geleden. De huwelijkscrisis lijkt nu helemaal voorbij. 

Huwelijkscrisis Wendy van Dijk en Erland Galjaard voorbij

03:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!