Beeld © ANP

Bibi Breijman: 'Ik kreeg mijn burn-out door Waylon'

28 januari 2020 15:55

Dat Bibi Breijman (28) een burn-out kreeg van haar partner, zanger Waylon (39), klinkt nogal heftig. De vlogger bedoelt het echter positief. "Want het is een goed teken dat je je zo veilig bij iemand voelt dat het eruit mag komen," zegt Bibi tegen 'Flair'.

"Hij heeft me gepusht om een dokter te gaan bellen en praten"

Een leuke carrière, een door heel vrijgezel Nederland gewilde man én een hartstikke lieve dochter. Het klinkt allemaal perfect. Toch kampte Bibi met een burn-out. In die periode had ze ontzettend veel steun van Waylon. "Willem (zoals Waylon eigenlijk heet) is een prater, dus hij zag al snel dat het niet goed met me ging. Hij heeft me gepusht om een dokter te gaan bellen en praten."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bibi Breijman wil gezinnetje met Waylon uitbreiden

De verklaring van Bibi's burn-out vond ze in een combinatie van factoren. Zo was ze niet gelukkig in haar vorige relatie. Vrij snel na die relatie deed ze mee aan It Takes 2, waar ze Waylon leerde kennen. Uiteindelijk werden de twee verliefd op elkaar. "Zoveel mensen, en vooral ook de media, hadden een mening over mij omdat ik het had uitgemaakt, en niet zo lang daarna met Willem was," legt Bibi uit. Dat kwam hard aan. "Bovendien was ik jarenlang aan het vluchten in mijn werk. Daardoor ben ik overwerkt geraakt."

Dat resulteerde in een lusteloze Bibi. "Ik lag maar op bed, gordijnen dicht. Ik wilde niet meer naar buiten," legt ze uit. Na een tijdje zocht ze toch naar een oplossing. "Ik ben uiteindelijk in therapie gegaan, en toen het weer een beetje beter ging, raakte ik zwanger. Daardoor heb ik een lange periode kunnen herstellen, wat ik heel fijn vond. Ik geloof wel dat die burn-out me uiteindelijk sterker heeft gemaakt. Het is zo’n les voor jezelf, je wordt even gereset. Ik ben na mijn burn-out ook pas echt volwassen geworden," besluit Bibi.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bibi Breijman viert 1e verjaardag Teddy op grandioze wijze

Dat Bibi veel steun heeft aan Waylon, is algemeen bekend. Zo schreef hij eerder al een nummer, speciaal voor zijn vriendin. Dat nummer hoor je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!