Kylie Jenner Beeld © Getty Images

Kylie Jenner maakt Blac Chyna boos met Kobe Bryant-eerbetoon

29 januari 2020 01:59

Blac Chyna heeft flink uitgehaald naar haar ex-schoonzus Kylie Jenner. Die zou de dood van basketballegende Kobe Bryant misbruiken om zichzelf in de schijnwerper te zetten.

"Ik heb Dream op haar eerste helikoptervlucht meegenomen"

Kylie onthulde maandag dat ze afgelopen november de helikopter waarin Bryant zondag verongelukte nog heeft gehuurd voor de derde verjaardag van haar nichtje Dream, de dochter van Blac Chyna en Kylies halfbroer Rob Kardashian. "Wat Kylie niet vermeldt is dat Chyna haar nooit toestemming heeft gegeven om haar geliefde dochter Dream met een helikopter te laten reizen, en dat Chyna die toestemming ook nooit gegeven had", laat een advocaat van het model weten aan Entertainment Tonight.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner doneert miljoen aan Australië

Volgens de raadsman was Chyna enorm van slag toen ze hoorde dat Dream in de helikopter had gevlogen. Ze zou bezwaar hebben gemaakt bij haar ex Rob, en erop hebben aangedrongen dat dit nooit meer zou gebeuren. Chyna stelt ook dat Kylie het drama rond Kobe en acht andere slachtoffers "misbruikt" om haar zogenaamde schok te delen dat Dream en zij in dezelfde helikopter met dezelfde piloot hebben gezeten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Scott niet onder indruk van halfnaakte Kylie Jenner

In november plaatste zowel Kylie als Rob foto's van de helikoptervlucht van de jarige. "Ik heb Dream op haar eerste helikoptervlucht meegenomen, gefeliciteerd meisje, je bent een cadeautje", schreef de cosmeticaondernemer daarbij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!