Raymond van Barneveld en Julia Evans Beeld © Instagram @raybar180

Raymond van Barneveld krabbelt weer op na 'diep dal'

29 januari 2020 11:49

Het is een rumoerige tijd geweest voor Raymond van Barneveld (52). Hij besloot begin 2020 te stoppen met professioneel darten en na het uitkomen van zijn biografie had hij een hoop uit te leggen over zijn privéproblemen. Maar inmiddels is de darter uit zijn diepe dal geklommen, vertelt hij aan Radio 538.

"Er zijn veel te veel leuke dingen in het leven om bij de pakken neer te gaan zitten"

Het "gaat super" met Raymond, vertelt hij aan Frank Dane tijdens zijn ochtendprogramma voor Radio 538. "Er zijn veel te veel leuke dingen in het leven om bij de pakken neer te gaan zitten", aldus de darter. Het ging een tijdje niet zo lekker, vertelt hij. "Ik heb natuurlijk jarenlang onder ongelooflijke druk en stress geleefd. Daarnaast is het privé natuurlijk ook even niet zo goed gegaan de laatste jaren, dat weten we ook allemaal."

En daar heeft hij enorme steun bij gekregen van zijn "vrienden, familie, m'n lieve vriendin en kleinkinderen" legt hij uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymond van Barneveld gunt zijn ex Silvia een nieuwe liefde

Barney "was gewoon klaar", laat de darter weten. "Ik was het gewoon zat. Uiteindelijk kwam het niet op m’n pad zoals ik het graag zou willen. Daar heb ik behoorlijk veel last van gehad. Ik had echt gehoopt een goed afscheid te maken op het Wereldkampioenschap Darts en dat lukte helaas niet. Het grote probleem was eigenlijk dat ik het nooit meer goed kan maken (...) Ik zie steeds meer wat een prachtige carrière ik eigenlijk heb neergezet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Raymond van Barneveld: ‘Ik was in shock’

Zijn diepe dal is Raymond uitgekomen door zijn "vrienden, familie, m’n lieve vriendin en m’n kleinkinderen." Bovendien heeft hij plannen voor de toekomst, maar wil hij eerst vooral even vakantie vieren. "Er is zoveel om naar uit te kijken", legt de darter uit. Hiermee doelt hij deels op zijn grootse afscheid tijdens Barney Dome op 8 februari aanstaande. "In grote lijnen weet ik wie er gaan komen allemaal." Maar verder kijkt hij "wel wat er op m’n pad komt allemaal." Eén ding is zeker: vriendin Julia zal aan zijn zijde staan. 

Bekijk de video hieronder over het diepe dal waar Raymond in terechtkwam na zijn verlies tijdens het WK. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!