Yasmine Pierards Beeld © Instagram @yasminepierards

EOTB-Yasmine: 'Ik word gepest op social media'

29 januari 2020 14:40

Het wordt Yasmine Pierards (22) allemaal even teveel. De Ex On The Beach-dame haalt daarom flink uit naar haar haters op Instagram. Het zit zo: Een foto van de brunette is namelijk verwijderd van het social media platform, omdat er teveel haatreacties onder waren geplaatst.

"Ik hoop dat jullie internetheldjes stoer genoeg zijn om in real life ook zo’n grote mond te hebben"

Yasmine kon er zelf ook wat van tijdens haar optreden in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars, maar inmiddels wordt de realityster zelf gek van alle haatreacties die ze ontvangt. Ze plaatste namelijk een foto op Instagram die door het platform al snel werd verwijderd, en volgens Yasmine komt dit door de vele niet-zo-liefdevolle opmerkingen van haar volgers onder het kiekje. "Jammer dat ik een foto moet verwijderen omdat mijn Instagram vast hing door alle ‘negatieve’ comments", aldus de brunette in haar Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Angelica te zien in Slechtste Chauffeur van Nederland

De EOTB-ster geeft aan jaren gepest te zijn geweest, maar tegenwoordig sterker in haar schoenen te staan. "Dus ik hoop dat jullie internetheldjes stoer genoeg zijn om in real life ook zo’n grote mond te hebben", aldus Yasmine in haar bericht. "De helft van deze haters lijken op f*cking ratten en gaan anderen beoordelen. Ga iets leuks doen op een vrijdagavond in plaats van je domme meningen te uiten, mensen te pesten en uit te lachen. Bij dezen, elke persoon die ook maar één negatieve reactie zet, zal worden geblokkeerd. Ik word f*cking moe van jullie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine

Het lijkt verder helemaal soepel te verlopen in het leven van Yasmine. De realityster plaatst alsmaar foto's met haar nieuwe grote liefde Martin, die zelf ook niet vies is van reality-tv en schitterde in Love Island. De twee lijken elkaar helemaal te hebben gevonden en continu kiekjes samen of van elkaar te plaatsen op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!