Anna Kournikova en Enrique Iglesias Beeld © Getty Images

'Enrique Iglesias en vrouw verwachten derde kindje'

30 januari 2020 12:19

Het mysterieuze koppel Enrique Iglesias (44) en Anna Kournikova (38) zouden hun derde kindje samen verwachten, meldt het Spaanse blad Hola! De twee houden hun privéleven erg verborgen, dus bevestigd is het nieuws niet. Ook toen Enrique en Anna trouwden en een tweeling kregen, gebeurde dat zonder dat iemand daar van af wist.

"Anna is de echte superheld"

Anna zou in blijde verwachting zijn van haar derde baby met Enrique, zo beweert Hola! Het blad wist de twee vast te leggen terwijl ze op vakantie zijn in Miami, waarop te zien is dat de tennisster een grote hoodie draagt waaronder een babybuik zichtbaar lijkt. De ex-tennisster en de zanger zijn al de ouders van de tweejarige tweeling Lucy en Nicholas. Vorig jaar gaven zij elkaar, na een jarenlanger relatie, het jawoord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Enrique Iglesias is getrouwd’

Enrique en Anna staan bekend om hun geheimzinnigheid rond hun privéleven. Al sinds 2001 vormen ze een koppel, maar ze worden zelden samen gefotografeerd en laten weinig los over wat ze samen beleven. Met het Spaanse blad Hola! deelde hij na de geboorte van Lucy en Nicholas dat hij hoopte "een coole vader" te worden. Maar hij prees vooral zijn vrouw: "Anna is de echte superheld", vertelde de zanger aan het tijdschrift. 

Een tijdje terug vierde Enrique zijn 43e verjaardag op dezelfde dag als RTL Boulevard-presentator Ruben Nicolai. Luuk Ikink maakte van de gelegenheid gebruik om de twee in het zonnetje te zetten, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!