Jessica Simpson Beeld © Getty Images

Jessica Simpson vertelt openhartig over seksueel misbruik

30 januari 2020 16:20

Jessica Simpson, de vrouw die zich in realitysoap 'Newlyweds' ooit hardop afvroeg of tonijn 'een soort kip' is, komt met haar eigen autobiografie. Daarom doet de 39-jarige zangeres om de haverklap een onthulling over wat daarin allemaal voorbijkomt.

"Ik wist dat het niet juist was"

In haar memoires - toepasselijk Open Book getiteld - vertelt Jessica over seksueel misbruik in haar jeugd en haar daaruit volgende verslaving, haar ingewikkelde relatie met zanger John Mayer en de liefdesbrieven die zij stuurde naar Johnny Knoxville. Ja, die van Jackass, met wie Jess ook in bioscoopfilm The Dukes of Hazzard speelde. Jessica was op dat moment nog getrouwd met Nick Lachey en Johnny was nog samen met zijn ex. Het begon met wat geflirt op de set, maar uiteindelijk schreven de twee uitgebreide liefdesbrieven naar elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson vertelt waarheid over relatie John Mayer

Seksueel misbruik

Het boek van Jessica komt op 4 februari pas uit, maar ze deelt nu wederom iets nieuws dat daarin te lezen valt. In een interview met Today vertelt ze uitgebreider over het seksueel misbruik dat ze meemaakte als kind. Toen zij zes jaar oud was, werd ze het slachtoffer van een ander jong meisje. Dat meisje was een vriend van de familie. "In die tijd had ik niet door wat er aan de hand was. Ik wist wel dat er iets niet klopte. Ik wist dat het niet juist was."

Voor Jessica was het meisje zeer dierbaar en daarom vond ze het moeilijk om tegen haar ouders te vertellen wat er gebeurd was. Daar kwam bij dat de vader van Jessica priester was. "Mij is altijd geleerd dat je maagd moet blijven tot het huwelijk, dus ik wilde het seksueel misbruik niet melden omdat ik niemand pijn wilde doen." Uiteindelijk vertelde ze het haar ouders en zij zorgden ervoor dat hun dochter nooit meer bij het meisje zou logeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson was jarenlang verslaafd aan drank en pillen

Justin Timberlake

Ook bij Jimmy Kimmel Live! doet Jessica een boekje open, over een heel ander onderwerp uit haar biografie: een zoen met Justin Timberlake. De twee kenden elkaar al jaren; Justin zat in de Mickey Mouse Club en Jessica deed daar ooit auditie. Toen de twee wat ouder en allebei single waren, zoenden ze. "Ik was net gescheiden [van Nick Lachey, red.] en hij was ook net vrijgezel. Hij was bij mij thuis en we zoenden. Toen dacht ik: oh, dit is interessant."

Helaas was het vervolg minder romantisch: na de zoen "begon hij te typen op zijn telefoon". Jessica snapte er niets van en dacht aanvankelijk dat hij met een ander meisje aan het sms'en was. Justin gaf echter toe dat hij jaren eerder, toen hij twaalf was, een weddenschap had afgesloten met mede-Mickey Mouse-clublid Ryan Gosling. Het punt: wie haar het eerst zou zoenen. Nu Justin die weddenschap gewonnen had, moest hij Ryan natuurlijk direct inlichten. Wat hij met de weddenschap heeft verdiend, weet Jessica niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson viel 45 kilo af: dit is haar geheim

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!