Beeld © ANP

Einde eerste huwelijk zorgde voor depressie bij Shania Twain

31 januari 2020 04:26

Shania Twain is inmiddels negen jaar gelukkig getrouwd met Frédéric Thiébaud, maar in het begin van hun relatie voelde ze zich behoorlijk ellendig. De zangeres vertelt over die tijd in AARP Magazine.

"Ik was totaal in paniek"

De twee leerden elkaar onder nare omstandigheden kennen. Thiébaut was destijds getrouwd met een van de beste vriendinnen van Twain. Hij moest haar het nieuws vertellen dat zijn vrouw Marie-Anne een affaire had met de man van Twain, Mutt Lange.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shania Twain schrijft ongevraagd duet voor Post Malone

Twain kwam daardoor in een diepe depressie terecht, vertelt ze in het interview. "Er waren dagen dat het me niet zoveel uitmaakte of er nog een morgen zou zijn. Het voelde alsof ik drijfzand was ingelopen. Ik was totaal in paniek. Maar ik heb daar uiteindelijk een weg uit gevonden."

De steun die Twain en Thiébaud elkaar boden in die tijd sloeg na een jaar om in romantiek. De twee verloofden zich in 2010 en trouwden het jaar erop. Terugblikkend op het vreemdgaan van hun exen en alles wat daarop volgde zegt de zangeres nu: "Het was een zooitje. Maar een prachtig zooitje."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!