Beeld © Getty Images

James Corden vertelt zelf hoe het écht werkt in Carpool Karaoke

31 januari 2020 11:36

Het internet is nog altijd in de ban van een filmpje waarin te zien is dat de 'Carpool Karaoke'-auto op een trailer wordt voortgetrokken. Paniek alom, want presentator James Corden (41) rijdt dus helemaal niet zelf! James is alle heisa zat en heeft besloten om in zijn programma nóg een duit in het zakje te doen. Het is volgens hem tijd voor de waarheid.

"Ik heb de sterren helemaal niet nodig om op mijn werk te komen"

Met een ernstig gezicht snijdt de presentator het onderwerp aan, dat bij veel fans nogal gevoelig ligt. Volgens James is hij slachtoffer geworden van een groot schandaal, waar hij graag meer over wil vertellen. "Ik wil graag iedereen voor zijn en jullie, mijn publiek, ervan verzekeren dat de beschuldigingen niet waar zijn," vertelt hij met een dikke knipoog.

Hij zucht nog even diep en gaat dan verder: "Ik heb het natuurlijk over de mensen die zeggen dat ik niet zelf rijd tijdens Carpool Karaoke." Zijn 'confession' zorgt voor luid applaus vanuit de zaal. "Fake news," doet hij het onderwerp dan ook af. Alleen bij Meghan Trainor, Migos, Cardi B, Chance the Rapper en Justin Bieber reed hij niet zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook James Corden en Keanu Reeves reiken Oscar uit

Het gezicht van The Late Late Show wil zijn kijkers nogmaals op het hart drukken dat hij bijna altijd zelf rijdt, tenzij het niet veilig is. "In het geval van Justin Bieber was het veiliger om zelf niet te rijden: ik verzonk steeds in zijn ogen," grapt hij.

De beruchte video heeft heel wat los gemaakt en inmiddels staat de teller op 13 miljoen views. Wat volgens de presentator hilarisch is, aangezien sommige afleveringen van het populaire onderdeel niet eens zulke getallen hebben gehaald. Vervolgens maakt hij ook nog een opmerking over de geflopte film Cats, waar hij samen met Taylor Swift inspeelt. "Ik ben verbaasd dat ik iets ergers heb gedaan dan Cats," geint hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'James Corden rijdt wél zelf tijdens Carpool Karaoke'

"En nu we toch alles op tafel gooien: ik heb de sterren helemaal niet nodig om op mijn werk te komen. Vaak ben ik al op het werk," bekent James tevens in de video. "We hebben zelfs nog nooit in de geschiedenis van het programma de carpoolstrook gebruikt!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber trakteert beliebers op Valentijn met nieuw album

In de video die een fan vorige week op Twitter deelde, is te zien dat de auto tijdens de opnames van het razend populaire onderdeel van The Late Late Show op extra wielen staat en wordt voortgetrokken door een vrachtwagen. Het filmpje werd vorige week donderdag massaal gedeeld op social media en leverde talloze negatieve reacties op.

Een producer reageerde eerder ook al op alle commotie. "We gebruiken zo’n aanhangwagen alleen bij stunts. Wanneer het echt onmogelijk is voor James om zelf te rijden dus. Dit omdat we de veiligheid absoluut willen garanderen."

Bekijk de video in kwestie hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!