Boer Geert Beeld © Hans-Peter van Velthoven/KRO-NCRV

BzV-Geert stopt met boeren én vertelt over nieuwe liefde

31 januari 2020 15:34

Het boerenlandschap zal er heel anders uit gaan zien. Boer Geert (70) is officieel met pensioen gegaan, laat hij weten via een persbericht. De oud-'Boer zoekt Vrouw'-deelnemer vertelt aan het programma dat hij zijn groente- en fruitkwekerij overdraagt aan zijn opvolger Hein. Ook ligt de liefde op de loer, aldus de boer.

"Ik ben er klaar mee, het hoeft van mij niet meer"

Het boeren zit erop voor Geert, die in het seizoen van 2014-2015 meedeed aan Boer zoekt Vrouw. De boer draagt zijn bedrijf over aan opvolger Hein, die al twee jaar lang onderdeel is van de kwekerij. De liefdeszoeker heeft wel zin in zijn pensioen, zo laat hij weten. "Eerst verhuizen naar een mooi vrijstaand huis hier verderop in de straat en dan ga ik een leuke reis maken," onthult Geert. "Ik ben al jaren niet meer echt op vakantie geweest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Wilfred en Doreen getrouwd

"Ik ben hier al twee jaar naartoe aan het werken en zeker de laatste maanden heb ik echt naartoe geleefd," gaat Geert verder. Bovendien heeft voormalige boer 'al heel lang' niet meer echt meegewerkt aan het bedrijf. "Ik ben er klaar mee, het hoeft van mij niet meer. Lichamelijk wordt het ook steeds zwaarder. Straks ga ik lekker wandelen met mijn hondje en leuke dingen doen. En als Hein vraagt of ik even kan komen helpen, dan kom ik natuurlijk. Hartstikke leuk en dan is het ook geen verplichting meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Steffi en Roel openen samen een bed & breakfast

Hoewel Geert tevreden is dat hij stopt, gaat 'het geklets' wel missen op de kwekerij. "Ik praat natuurlijk de hele dag met de klanten over van alles, maar vooral over de nieuwtjes uit het dorp." Daarnaast onthult de boer dat, ondanks zijn mislukte relaties tijdens en na Boer zoekt Vrouw, hij nog altijd openstaat voor de liefde. "Ik ben laatst toch weer door mijn brieven gegaan en heb toen wat vrouwen gebeld. Toch wel even spannend, want het is inmiddels ook alweer vijf jaar geleden dat die brieven zijn geschreven. En een van die vrouwen heb ik nu een paar keer gezien en dit weekend komt ze bij mij. We hebben heel leuk contact."

Ook bij het BzV-koppel Roel en Steffi gaat het goed in de liefde. De twee openden een bed & breakfast samen en willen misschien zelfs wel in het huwelijksbootje stappen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!