Montana, Erica, Martien, Claire en Maxime Beeld © Talpa/SBS

Familie Meiland zet de boel op stelten voor jubileum

1 februari 2020 18:31

Chateau Meiland was een ongekend succes voor Martien, Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire. Inmiddels is het alweer precies een jaar geleden dat het gezin uit Noordwijk de biezen pakten en naar Frankrijk vertrokken voor het programma. En daar staan ze eventjes bij stil op Instagram.

"Wij zeggen proost op een nieuw seizoen ‘au chateau’!"

"Vandaag precies 1 jaar geleden kwamen wij hier aan in de modder en de kou", schrijft Maxime bij een schattig familiekiekje met vader Martien, moeder Erica en haar dochtertje Claire. Het gezin begon gelijk aan hun Chateau Meiland-avontuur en toverden een enigszins vervallen kasteel om tot een droomparadijs. "Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar." En dat klopt ook wel, zo heeft de familie de Gouden Televizier-Ring gewonnen met het programma, een eigen wijnlijn opgezet, zitten ze al jaren volgeboekt én komt er een nieuw seizoen aan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opvallend nieuws: staat Chateau Meiland te koop?

De Meilandjes hebben dus genoeg om blij mee te zijn en willen 'alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten.' Het kasteel staat als een huis en de gasten blijven dan ook binnenstromen. Bovendien verschijnt het nieuwe seizoen van Chateau Meiland ergens dit jaar weer op de buis. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor de fans van het gezin en de familie zelf. "Wij zeggen proost op een nieuw seizoen ‘au chateau’!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meiland-opvolger De Scheetjes vervangen door herhalingen

Van wijnen, wijnen, wijnen krijgen de Meilandjes allemaal geen genoeg en daarom kon een eigen wijnlijn natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de video hieronder over de lancering van hun eigen alcoholische versnapering. 

Familie Meiland brengt eigen wijnen op de markt

04:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!