Jeffrey Epstein Beeld © Getty Images

Huis van 'misbruikmiljardair' Epstein hing vol naaktfoto's

02 februari 2020 14:38

De Britse krant The Mirror heeft beelden van een inval door de politie in handen gekregen. Op die video is te zien was dat het huis van de overleden, van seksueel misbruik beschuldigde, Jeffrey Epstein vol hing met naaktfoto's van minderjarige meisjes.

Op de beelden, uit 2005, is te zien dat op vrijwel iedere muur in zijn huis in Palm Beach, Florida, foto's hangen van minderjarige meisjes. De leeftijd van de meisjes is schokkend. Er wordt gedacht dat sommige van hen nog niet eens tien jaar oud zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Epstein-slachtoffers woedend op prins Andrew: 'Doe het juiste'

In 2005 deed de politie een inval in het huis van Epstein om onderzoek te doen naar seksueel misbruik van minderjarige meisjes. Niets wat toen gevonden is, is als bewijsmateriaal opgenomen. Drie jaar later wist Epstein een deal te sluiten met justitie, waardoor hij werd veroordeeld tot 'maar' dertien maanden celstraf, die hij onder huisarrest uit mocht zitten.

Na zijn straf uitgezeten te hebben, zou Epstein zijn oude gewoonten weer voortgezet hebben. In juli van 2019 werd hij gearresteerd. Hij ontkende de beschuldigingen. In afwachting van zijn veroordeling, beroofde Epstein zichzelf van het leven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!