Beeld © IMDB/Netflix

Deze Sex Education-acteur is veel ouder dan je denkt

02 februari 2020 17:00

De personages in de populaire Netflix-serie Sex Education gaan natuurlijk door hun high school-periode. Dat impliceert vaak dat karakters zo'n beetje aan het eind van hun tienerjaren zijn. Het is normaal dat acteurs vaak wat ouder dan dat zijn, maar bij Ncuti Gatwa, die Eric speelt, hadden veel mensen het niet verwacht. Hij is namelijk 'al' 27!

"Hoe kan dat?!"

Een aantal volgers is uiterst verbaasd over het feit dat de acteur al 27 is. "Hoe kan dat?!" reageert iemand. "Wow, wat?" schrijft iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gillian Anderson over Sex Education: 'Het is herkenbaar'

En dit is niet het enige bijzondere feitje over de cast van Sex Education. Zo werd Emma Mackey (24) geboren in Frankrijk. Ze verhuisde pas op haar achttiende naar Engeland en heeft dus in korte tijd een perfect Engels accent ontwikkeld. Een ander shocking feitje is dat Otis, gespeeld door Asa Butterfield (22), ook de hoofdrol speelde in The Boy in the Striped Pajamas.

Overigens heeft de bedenker van de serie, Laurie Nunn, eerder al gezegd dat ze niet al te lang door wil gaan met de serie. De reden daarvoor is dat ze niet wil dat het ongeloofwaardig wordt dat volwassen acteurs een tienerrol blijven spelen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bingen maar: Sex Education seizoen twee staat op Netflix

Het tweede seizoen van de hitserie staat sinds januari online en ontvangt lovende kritieken. In de video hieronder wordt het tweede seizoen besproken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!