Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Fans van Monica Geuze voelen zich opgelicht

03 februari 2020 11:47

Vorige week lanceerde Monica Geuze (24) haar eerste eigenste magazine. Fans kunnen het blad alleen lezen als ze een giftbox van 70 euro kopen, waarin allerlei feestelijke cadeautjes zitten. Althans, dat is het idee. Volgens haar fans stelt de inhoud van de box niks voor. De beloofde waarde van de spullen stelt enorm teleur, zo laten zij op social media massaal weten.

"Dit is gewoon: wat ligt er nog achterin het magazijn waar we toch vanaf moeten?"

In de box zit behalve het magazine ook een kimono, een ketting van Monica's label Meauxmeaux, een zonnebril van het merk Kimono, een abonnement van Videoland voor drie maanden en een chocoladereep. Totaal zou dit goed zijn voor een waarde van meer dan 300 euro. Volgens de kopers van de goodiebox is daar niks van waar. Zij zijn heel teleurgesteld over de inhoud, zo blijkt uit YouTube-reactievideo's en opmerkingen op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze blikt met medium terug op relatie

Ook mede-vloggers gaan op YouTube los over Monica's box. "Als ik het zou moeten waarderen, dan denk ik dat dit alles bij elkaar 20 euro kost", aldus Mark op het kanaal van Marlous Maas. "Ik vind dit 20 euro waard. Je hebt 50 euro gedoneerd. Dit is gewoon: wat ligt er nog achterin het magazijn waar we toch vanaf moeten? En dat verkopen we voor veel te veel." YouTuber Make Me Blush heeft een handig overzichtje gemaakt in haar reactievideo. "Ik ben niet overdonderd enthousiast", laat ze wel weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze geeft duidelijkheid over haar 'mystery man'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze toont haar 'nieuwe vlam'

Op Twitter spreken fans van de vlogger ook hun ongenoegen uit. "Die suprisebox van Monica Geuze is echt een lachertje. Om te janken", laat een criticus weten. Monica en het bedrijf The Unboxing Club, waarmee ze de doos heeft samengesteld, worden zelfs beschuldigd van oplichterij. "Dan koop je nooit meer iets en verlaten de klagers allemaal haar pagina", meent een andere teleurgestelde fan. Het viel ook op dat de comments op haar pagina's zijn uitgeschakeld na alle kritiek. "Jammer", vindt een fan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze kondigt nieuw boek aan

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Monica Geuze naar Zuid-Korea en laat dochtertje achter

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze over breuk met Lars Veldwijk: 'Doodzonde'

Monica was zelf wel erg enthousiast over de goodiebox en haar blad, zo vertelde ze aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!