Beeld © Instagram @labrando

538-dj Mark Labrand wordt onverwacht vader

03 februari 2020 13:48

Een baby stond nog niet op de planning van radio 538-dj Mark Labrand (34). Hij schrok in eerste instantie flink toen zijn vrouw hem vertelde dat de ooievaar binnenkort langskomt. "Nou kleine, we hadden helemaal niet op jou gerekend, we waren met hele andere dingen bezig", zei hij vanmorgen live in zijn radioshow.

"We wisten: het is gewoon jouw tijd om bij ons te komen"

Inmiddels is hij van de schok bekomen en verheugen zijn vrouw Stephanie en hij zich enorm op de komst van hun eerste kindje. In zijn enthousiasme verklapte hij ook al het geslacht aan zijn luisteraars. "Ik vind het fantastisch dat ik vader word van een dochter", floepte hij eruit.

View this post on Instagram

Wij kunnen niet wachten, kleintje... ♥️

A post shared by Mark Labrand (@labrando) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Labrand nieuwe stationvoice Sky Radio

Na de grote onthulling droeg Mark de track 'Everyday Life' van Coldplay op aan z’n nog ongeboren dochter. Het nummer heeft een bijzondere betekenis, want het speelde op de achtergrond toen zijn vrouw hem vertelde dat ze zwanger is. Mark: "Je vader weet het nog goed, je mooie moeder kwam naast hem zitten in de auto. We keken elkaar aan en pakten elkaars hand. Woorden waren niet eens nodig. We wisten: het is gewoon jouw tijd om bij ons te komen... Dit is een track die ons altijd zal herinneren aan jou."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Labrand: Huwelijk was onbeschrijfelijk geweldig

De aanstaande vader en moeder gaven elkaar in 2015 het jawoord op het zonnige droom Ibiza, a dream come true voor de twee. De geliefden pakten flink uit met een groot feest. Vrienden en familie werden speciaal overgevlogen en het bleef nog lang onrustig.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!