Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland zet bloemetjes buiten met schoonma Rachel

03 februari 2020 16:31

Bridget Maasland (45) is helemaal opgenomen in de familie Hazes, in tegenstelling tot haar voorganger. De presentatrice en haar schoonmoeder Rachel Hazes (49), zijn zelfs al samen op vakantie geweest! Alle vakantiepret is terug te zien op haar YouTube-kanaal.

"Ik weet nu wel van wie je het hebt"

Hoewel André en Bridget pas vanaf eind 2019 een koppeltje zijn, hebben de tortelduifjes samen al meerdere liefdestripjes gemaakt. Meest recent bezochten de twee de romantische stad Rome, net na de jaarwisseling. Moeder Rachel ging met haar zoon mee om een oogje in het zeil te houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland noemt André Hazes de liefde van haar leven

Het gezelschap heeft de grootse lol. Alleen al op het vliegveld ligt de groep constant in een deuk om Rachel en haar fratsen. "Ik weet nu wel van wie je het hebt", roept iemand buiten beeld als ze een gek dansje doet.

Het stel verblijft tijdens hun bezoek aan de indrukwekkende stad in het vijfsterrenhotel Palazzo Naiadi, waar een nachtje al snel een paar honderd euro kost. Alles ziet er dan ook piekfijn uit en is persoonlijk door André goedgekeurd. Zo heeft de hotelkamer zelfs een extra verdieping en staan de favoriete zeepjes van Bridget in de badkamer: Acqua di Parma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Ik heb getekend voor het leven'

Eerder sprak RTL Boulevard Rachel over haar nieuwe schoondochter. "Ze is echt leuk", vertrouwde ze ons toen toe. Bekijk de hele video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!