Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze laat zich uit over commotie om goodiebox

03 februari 2020 16:33

Op social media werd de nieuwe goodiebox van Monica Geuze (24) enorm bekritiseerd. Dat zit de influencer helemaal niet lekker en daarom laat ze in haar Instagram Stories blijken hoe ze zich daarover voelt.

“Ik krijg overwegend positieve reacties"

“Ik krijg overwegend positieve reacties (wat ik ontzettend leuk vind om te zien, kan helaas niet op alles reageren maar ik lees heel veel!)", begint Monica betoog over de kritiek op haar goodiebox. "Maar je kunt natuurlijk nooit iedereen tevreden stellen en al helemaal niet wanneer iedere box uniek is en niet iedereen dezelfde inhoud heeft. Mocht je een klacht hebben, kun je terecht bij Boxing Club en zullen wij uiteraard samen met jou netjes naar een oplossing zoeken!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Monica Geuze voelen zich opgelicht

Verder gaat het 'heel goed' met Monica, laat ze weten in de Q&A. “Er hebben het afgelopen jaar natuurlijk een hoop veranderingen plaatsgevonden, maar heb het idee dat alles weer een beetje zijn plekje begint te vinden/krijgen", vertelt ze. "Net terug van 10 dagen vakantie met mijn moeder en Zara-Lizzy waarin we vrijwel niks gedaan hebben en merk dat ik dus weer heel veel zin heb om weer lekker dingen te gaan ondernemen! Ook probeer ik alles positief in te zien en mijn privésituatie als een cadeautje te zien voor alle tijd die ik met ZL krijg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze blikt met medium terug op relatie

Monica focust zich dus op haar dochtertje. Nu haar ex Lars Veldwijk in Zuid-Korea voetbalt, vragen haar fans zich af hoe het is om alleenstaande moeder te zijn. Die term vindt ze echter vervelend. "Het klinkt naar mijn idee zo negatief en zoals ik al zei in een eerder antwoord: ik probeer het positieve ervan in te zien en me te realiseren dat dit me ook weer heel veel quality time met haar geeft en ik een betere band met haar kan opbouwen. Tuurlijk gaat de single mom life niet over rozen maar met een kind van anderhalf dat twerkt in het gangpad van het vliegtuig is het eigenlijk allemaal best gezellig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze geeft duidelijkheid over haar 'mystery man'

Eén van de items in de goodiebox was het eigen tijdschrift van Monica. Onlangs vertelde ze erover aan RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!