Beeld © Instagram @semvandijk2.0 / RTL

Zoon Wendy van Dijk bereidt zich voor op rake klappen

03 februari 2020 18:15

Na twee succesvolle edities van Boxing Influencers, komt de derde steeds dichterbij. Deze editie belooft het meest spectaculaire evenement tot nu toe te worden. Verschillende influencers gaan de strijd met elkaar aan in de boksring. Ook Sem van Dijk (16), de zoon van Wendy van Dijk (49), stapt de ring in.

In het voorprogramma staan zoals altijd weer spetterende Kickboks partijen, waar talenten de kans krijgen op hun skills te vertonen op dit grote podium. Eén van hen is Sem van Dijk, dat heeft de organisatie zojuist laten weten. Tegen wie hij het gaat opnemen is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oma's Sem van Dijk diep ontroerd door lied met zijn vader

Er zullen niet alleen influencers zoals Fabiola de ring in stappen, er zal ook meer entertainment en spektakel gaan plaatsvinden. Niemand minder dan ultieme fitboy Donny Roelvink zal zichzelf moeten bewijzen. Hij zal het opnemen tegen YouTuber Tim van Teunenbroek, ook wel bekend als DieTim.

Donny is niet de enige Roelvink die we in de ring zullen zien, ook zijn broer Dave zal weer moeten gaan trainen. Hij vocht in de tweede editie al tegen René Watzema, en die winst smaakte blijkbaar naar meer. Hij treft een geduchte tegenstander in Joey Bravo, die ook al eens heeft meegedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk trots op Erland Galjaard: 'Follow your dream'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!