Beeld © ANP

Ashton Kutcher zal altijd van ex-stiefdochters houden

04 februari 2020 04:39

Ashton Kutcher (41) houdt van zijn ex-stiefdochters Rumer, Scout en Tallulah Willis en zal daar nooit mee ophouden. Dat verklaarde de acteur maandag in de podcast van Marc Maron, WTF.

"Ik hou van ze en zal onze band altijd eren"

De acteur trouwde in 2005 met Demi Moore en werd daarmee stiefvader van de drie dochters die zij deelt met Bruce Willis. De twee gingen zes jaar later uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Mila Kunis beleven magisch weekend Disneyland

"Ik hielp drie tienermeisjes op te voeden in hun puberteit", aldus Kutcher in het interview. "Ik hou van ze en zal onze band altijd eren, en ze aanmoedigen om succesvol te zijn in wat ze maar willen." Hij benadrukt dat hij in zijn tijd met Demi nooit heeft geprobeerd een vaderrol op te nemen. "Ik heb altijd respect gehad voor Bruce, ik vind hem een briljant mens en een geweldige man."

De acteur is inmiddels getrouwd met Mila Kunis, met wie hij twee jonge kinderen heeft. Zijn relatie met Rumer, Scout en Tallulah is nog altijd erg goed, vertelt hij. "Als zij geen band met me zouden willen, dan zou ik dat nooit forceren. Maar dat willen ze allemaal wel, en dat is fantastisch."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!