VAN ONZE PARTNER POWERSLIM Beeld © PowerSlim

Bridget Maasland deelt haar afvalgeheim

4 februari 2020 19:17

Het grote afvalgeheim van Bridget Maasland (45) zit hem in het afslankprogramma van PowerSlim. Dat is een door diëtisten ontwikkeld, persoonlijk programma.

"Dankzij PowerSlim ben ik nu zeven kilo afgevallen"

Onder begeleiding van een coach is Bridget al zeven kilo afgevallen. PowerSlim heeft Bridget geholpen haar doelen te behalen. De presentatrice wilde namelijk graag afvallen. "De afgelopen jaren waren er wat kilo's bijgekomen", vertelt Bridget. Daarom vond ze het tijd voor verandering. "Ik wilde lekkerder in mijn vel zitten en een gezond eetpatroon aanleren."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hotter Than My Daughter vanaf maart te zien met Bridget Maasland

Met behulp van PowerSlim heeft Bridget meer structuur gekregen in haar eetpatroon. Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. "Dankzij PowerSlim ben ik nu zeven kilo afgevallen", zegt een tevreden Bridget. "Ik heb nu veel meer energie en ik zit echt lekker in mijn vel."

Het PowerSlim afslankprogramma volg je onder persoonlijke begeleiding. Samen met je coach werk je toe naar een gezondere levensstijl en het vinden van de juiste balans daarbij. Als Powerslimmer heb je wekelijks een gesprek en een weegmoment samen met je coach. Na het halen van het streefgewicht, blijft de coach je nog een jaar lang begeleiden. Meer informatie over PowerSlim vind je hier

In de video hieronder vertelt Bridget meer.

Bridget Maasland vertelt haar afvalgeheim

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!