Beeld © Videoland/RTL

Eindelijk duidelijk: zo zit 't tussen Channah en Quentin

04 februari 2020 14:30

De relatie tussen Channah Koerten en 'haar' Quentin staat al langere tijd op losse schroeven. Is het nou aan? Is het nou uit? Niemand weet hoe het écht zit. De realitysterren lijken het zelf ook niet altijd even goed te weten. Channah geeft nu duidelijkheid.

"Het is ook zonde om het allemaal weg te gooien"

Ze geeft antwoorden op prangende vragen in de YouTube-serie Talk To My Manager. Channah vertelt bijvoorbeeld dat zij en Quentin de laatste tijd gepraat hebben over hun situatie. "Dat was wel nodig. Eigenlijk had ik geen zin meer in de relatie. Aan de andere kant is het weer zonde om het allemaal weg te gooien", legt Channah uit. Dus in principe zijn de twee geen stap verder. "Maar de wil om het te laten lukken is er wel."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Moeder Temptation-Channah open over drugsverleden

Toch lijken de zaken tussen de twee wel goed te zitten momenteel. Zo wonen nog gewoon samen onder één dak. "En we slapen in hetzelfde bed", vult Channah aan. Mogen we aannemen dat daar meer gebeurt? Ja, dat mogen we, want de Temptation-ster staat ervoor open om weer een kindje te krijgen. "Eerst dacht ik dat ik dat niet wilde, meer kinderen. Maar nu zou ik wel weer een kindje willen. Ik zou het zelfs nu al willen." Samen met Quentin heeft Channah al een zoontje: Tiger.

Channah kreeg tijdens haar deelname aan Temptation Island bakken met kritiek over zich heen. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!