'Echt doodeng': Justin Bieber doet boekje open over drugsgebruik

04 februari 2020 12:49

Dat Justin Bieber een tijdje aan de drugs was, daar was 'ie al eerder eerlijk over. Hoe heftig het precies was, dát vertelt hij nu pas. De zanger laat weten dat zijn beveiligers moesten checken of hij nog ademde of een hartslag had, nadat hij een nacht had doorgehaald met xtc en paddo's.

"Zodra ik wakker werd slikte ik een paar pillen"

Dat komt naar voren in de laatste aflevering van zijn YouTube-serie Seasons. Justin zegt dat men niet doorhad hoe ernstig zijn toenmalige verslavingen aan pillen en marihuana waren. "Zodra ik wakker werd slikte ik een paar pillen en rookte ik een joint om de dag te beginnen", zegt hij. Justin zegt bang geweest te zijn dat hij dood zou gaan door de drugs. Terugkijkend op zijn drugsgebruik noemt hij het "echt doodeng".

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Justin Bieber trakteert beliebers op Valentijn met nieuw album

De Canadese zanger lastte vorig jaar een pauze in om te werken aan "diepgewortelde problemen". De druk die roem met zich meebrengt noemt hij als reden waarom hij zwaardere drugs ging gebruiken. "Ik was jong en zoals iedereen experimenteerde ik terwijl ik opgroeide. Maar ik groeide op in de spotlight van de camera's en ik had veel geld om te besteden."

Justin trouwde in 2018 met Hailey Baldwin, die aangaf pas met hem verder te willen als hij clean werd.

Eerder noemde de popster, die in maart 26 wordt, zichzelf 'het meest gehate tieneridool ooit'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!