Chateau Meiland Beeld © ANP

Gasten Chateau Meiland annuleren boekingen na verhuisbericht

04 februari 2020 14:52

Het bericht dat de familie Meiland hun koffers pakt en weer naar Nederland verhuist, zorgt voor enige opschudding. Dochter Maxime Meiland (23) vertelt op Instagram dat de familie van veel gasten verzoeken ontvangen om hun reis te annuleren.

"We zijn heel het seizoen nog aanwezig"

De dochter van Martien (58) en Erica Meiland (55) probeert de boel een beetje te sussen en de klanten gerust te stellen. "Voor alle duidelijkheid. We zijn heel het seizoen nog aanwezig en aan het draaien." Voor de mensen die dit jaar gereserveerd hebben in Chateau Marilleaux is dat dus goed nieuws. "Wij zijn er. Dus kom gezellig langs", vertelt Maxime.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Meilandjes pakken hun koffers en keren terug naar Nederland

De populairste Nederlandse familie van het moment liet gisteren weten terug te keren naar Nederland. "We hebben zulk leuk nieuws! We gaan namelijk verhuizen. Niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland!" liet Martien weten. Het gezin heeft een huis in Nederland gekocht, maar verder is er weinig bekend. "Van een verhuizing is nu nog geen sprake." Ook deze keer volgen camera's alle avonturen van de familie Meiland. De beelden zullen te zien zijn in het derde seizoen van de realityshow.

Dochter Montana Meiland vertelde laatst in RTL Boulevard al wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Dat zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!