Beeld © Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink vraagt vriendin 'ten huwelijk' in grappig filmpje

04 februari 2020 16:48

Donny Roelvink (22) heeft zijn vriendin Janice Blok een huwelijksaanzoek via social media gedaan. De realityster slash zanger is momenteel in Turkije, waar hij een nieuw gebit krijgt aangemeten, en daar grijpt hij zijn kans om een grap met Janice uit te halen.

"Janice, wil je met me trouwen?"

Sinds oktober is bekend dat Donny en Janice officieel een koppel vormen. Ze zien er hartstikke verliefd uit, maar een serieus huwelijksaanzoek? Daar lijkt, ondanks Donny's Instagram Stories, nog geen sprake van.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vertelt over zijn nieuwe vriendin

In Istanboel neemt de jongste Roelvink afscheid van zijn facings. Onderdeel van dat proces is het slijpen van zijn huidige tanden en dat levert nogal een grappig beeld op. Met die geslepen tanden vraagt hij: "Janice, wil je met me trouwen?". Doordat Donny meteen daarna in lachen uitbarst, is het duidelijk dat de Jij bent anders-zanger niet heel serieus is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje

In 2019 is niet alleen de vonk tussen Donny en Janice overgesprongen, maar focust hij zich ook op zijn andere liefde: muziek maken. Donny hoopt de hitlijsten te bestormen en heeft vorig jaar al aan RTL Boulevard laten weten dat hij hier serieus over is: "Als je iets doet, moet je het wel goed doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!