Beeld © Getty Images

Kylie Jenner mist haar vader enorm

05 februari 2020 02:43

Alhoewel de relatie tussen Caitlyn Jenner (70) en de Kardashians de afgelopen jaren wat bekoeld is, heeft Kylie Jenner (22) nog altijd een sterke band met haar vader. In een interview met Harper's Bazaar vertelt de cosmetica-onderneemster dat ze Caitlyn elke dag spreekt.

“Het was moeilijk om zolang geen contact te hebben”

"Mijn vader was fantastisch voor ons als kinderen", aldus Kylie. "Miste nooit een sportwedstrijd en bracht ons ieder dag naar school, een rit van 45 minuten."  

Als Caitlyn onlangs meedoet aan realityshow I'm A Celebrity.. Take Me Out Of Here mist de 22-jarige het dagelijks contact met haar vader erg. "Ik kon haar drie of vier weken niet spreken. Ik keek online naar de clipjes, maar het was moeilijk om zolang geen contact te hebben. Ik denk dat het nog lastiger was voor haar, want zij kon ons niet zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner maakt Blac Chyna boos met Kobe Bryant-eerbetoon

Caitlyn is tot 2015 door het leven gegaan als Bruce. Alhoewel haar zes kinderen geen probleem hebben met die transitie, noemen ze de 70-jarige allemaal nog hun vader. In een interview vertelt de realityster dat het moment dat ze aankondigt als Caitlyn verder te gaan, de kinderen vragen hoe ze haar moeten aanspreken. "Ik zei: papa. Ik zal altijd jullie pa zijn", aldus de voormalig atleet. "Tot op de dag dat ik sterf ben ik jullie vader, dus voel je niet bezwaard me zo te noemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner doneert miljoen aan Australië

Caitlyn is van 1991 tot 2014 getrouwd met Kris Jenner, de moeder van Kourtney, Kim, Khloé en Rob Kardashian. Hij heeft ook twee kinderen uit twee eerdere huwelijken. Samen krijgen ze Kylie en haar oudere zus Kendall.

Hoe je carrière moet maken hoef je Kylie Jenner niet uit te leggen. De jongste telg uit het Kardashian-imperium is volgens Forbes meer dan 900 miljoen dollar waard en dat zou betekenen dat ze de jongste miljardair ooit kan worden, maar hoe doet ze dat dan?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!