Leah Messer (links), Kailyn Lowry (midden) en Jenelle Evans (rechts) Beeld © MTV

Teen Mom-collega's reageren op zwangerschap Kailyn Lowry

05 februari 2020 16:46

Het nieuws van de vierde zwangerschap van Kailyn Lowry (27) kwam als een shock voor 'Teen Mom'-fans. De realityster krijgt voor de vierde keer een kind en ook dit keer van een andere vader. Haar MTV-collega's hebben inmiddels aan E! News laten weten wat ze ervan vinden.

"Ik wens haar het allerbeste"

Kailyn is pas zestien weken zwanger en laat via Instagram weten dat het 'een paar heftige maanden' zijn geweest. "Ik was heel misselijk, had last van ochtendmisselijkheid en was compleet futloos", schrijft de Teen Mom-ster bij haar aandoenlijke kiekje met haar drie zoontjes. Alhoewel ze zich niet supergoed voelde, gaat het 'een stukje beter' inmiddels. Ook haar MTV-collega's hebben het nieuws meegekregen en vertellen aan E! News wat ze ervan vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn kondigt vierde zwangerschap aan

"Eerlijk gezegd: ik ben superblij voor Kailyn en haar jongens!", laat Teen Mom-ster Leah Messer weten. "Wat een geweldig nieuws. Ik heb zo'n voorgevoel dat het dit keer een meisje zou kunnen zijn, zoals ze altijd al heeft gewild. Maar een blij en gezond kind is het belangrijkste natuurlijk. Ik kan niet wachten om hem of haar te ontmoeten." En ondanks hun onenigheden wil ook Jenelle Evans haar concullega feliciteren: "Misschien wordt het dit keer wel een meisje. Ik wens haar het allerbeste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle weer herenigd met ex-man David

Kailyn is bekend door haar deelname aan 16 & Pregnant. Tijdens de opnames krijgt ze haar eerste zoon Isaac met toenmalig vriendje Jo. Kort daarna strandt hun relatie en verwelkomt Kailyn haar tweede zoon Lincoln met haar echtgenoot Javi. Ook die relatie loopt op de klippen, waarna ze zwanger raakt van een medewerker van Teen Mom. Samen met hem krijgt ze Lux. Wie de vader is van haar vierde kind is nog onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn heeft het gehad met 'regeltjes' moedermaffia

Dat het niet makkelijk is als tienermoeder maakt het programma wel duidelijk. De levens van de dames worden er na de realityshow ook niet veel rustiger op. Zo blijft Jenelle bij haar echtgenoot ondanks de moord op haar hond. Je ziet het allemaal in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!