Beeld © RTL Boulevard

'Temptation'-Joshua kreeg goddelijke openbaring na autocrash

06 februari 2020 15:38

Het was even schrikken voor Joshua Feytons (23). De Temptation Island-ster kwam in een behoorlijk heftig auto-ongeluk terecht, waarbij hij zijn hand brak en een nekwervel verbrijzelde. In 'Louisa Laat Ze Weer Lachen' vertelt hij over wat er allemaal is gebeurd en hoe zijn geloof hem op de been helpt.

"Drugs, alcohol, mooie vrouwen... dat zijn allemaal afleidingen"

De autocrash van Joshua is een geluk bij een ongeluk, laat hij weten in Louisa Laat Ze Weer Lachen. De Temptation-hunk legt uit dat hij nu dingen doet waar hij altijd van droomde en dat komt door het inzicht dat hij krijgt na het ongeluk. Een pastoor in zijn appartementencomplex vertelt hem na het ongeluk het volgende: "Vanaf het eerste moment dat ik u ontmoette, merkte ik dat er iets heel groots in u zat van God zelf." De 23-jarige vertelt niet alleen op de aarde te zijn gezet om te werken, maar om zijn stem te gebruiken en tegen negativiteit te strijden. Ook wil hij depressiviteit aankaarten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftige beelden: Temptation-Joshua deelt video van ongeluk

Vóór het ongeluk ziet Joshua's leven er heel anders uit. "De duivel geeft je allemaal middelen om zeker niet voor het juiste te gaan. Dus drugs, of alcohol, of mooie vrouwen. Dat zijn allemaal afleidingen." Joshua is zelf ook depressief geweest, wat voornamelijk met de dood van zijn moeder te maken heeft. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem en krijgt Louisa hem, zoals alleen zij dat kan, aan het lachen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Joshua geeft duidelijkheid over heftig ongeluk

Joshua is niet de enige Temptation Island-ster die Louisa weer aan het lachen krijgt:

Louisa Laat Ze Weer Lachen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!