Shakira en Jennifer Lopez Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez toont de weg naar haar Super Bowl-optreden

05 februari 2020 18:56

Shakira (43) en Jennifer Lopez (50) pakken groots uit voor hun Super Bowl-optreden van afgelopen zondag. Het is gelijk duidelijk hoeveel werk hier in is gegaan. Op YouTube deelt Alex Rodriguez (44) de weg die J.Lo heeft afgelegd om het spektakel werkelijkheid te maken.

"Bruce Springsteen is de grootste rockster ter wereld"

Vuurwerk, een legioen aan dansers, hits die je om de oren vliegen én samen met Shakira op het podium staan. J.Lo en haar collega zangeres hebben alles uit de kast gehaald om van hun Super Bowl-optreden een waar spektakel te maken. Maar hoeveel werk daar daadwerkelijk ingaat, blijft voor de leek lastig in te schatten. Tot nu, want Jennifers vriendje A-Rod geeft een uniek kijkje achter de schermen met zijn vlog op YouTube. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez wil normaler leven leiden buiten Amerika

Jennifers vriend is ook degene geweest die haar het grote nieuws bracht dat ze überhaupt het optreden mocht gaan verzorgen. Vervolgens gaat de zangeres in werkmodus. "Bruce Springsteen is de grootste rockster ter wereld, vind ik", aldus Jennifer wanneer ze besluit één van zijn nummers te verwerken in de setlist. Ze besluit haar jongste danseresjes ook te trakteren op een ijsco-, donut- en koffiewagen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez ligt niet wakker van Oscarsnominaties

De vlag blijkt helaas slechts een tease te zijn voor de volgende, waarin de puntjes op de i worden gezet. Jennifer en Shakira hebben bovendien een record gevestigd met hun optreden, zo is het toegevoegd aan het lijstje YouTube-video's met de meeste views binnen 24 uur én is het het best bekeken Super Bowl-optreden op het platform.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!