Beeld © Getty

Hailey Bieber doet boekje open over moeilijk huwelijksjaar

06 februari 2020 13:57

Het eerste huwelijksjaar van Justin Bieber (25) en zijn Hailey (23) is niet makkelijk geweest. Wat 'in voor- en tegenspoed' betekent, heeft zij vlak na het ja-woord al ervaren. In een interview vertelt ze daar openlijk over.

"Hij was heel ziek"

Tijdens de wittebroodsweken heeft Hailey zich vooral gefocust op Justins gezondheid. Dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse ELLE. "Hij heeft de ziekte van Lyme en hij dealde met een hoop medische zaken." Het koppel had toen nog geen diagnose te horen gekregen, maar ontvingen wel volop gemene en veroordelende reacties van de buitenwereld. Die vielen op dat moment zwaar. 

Ze vertelt: "Zeggen dat het lijkt alsof hij aan de drugs zit, hoe ongezond hij eruitziet, terwijl hij niet gezond was en wij niet wisten waarom." Nu Justin weer gezond is, gaat het een stuk beter. Hailey stelt dat het koppel er onwijs van geniet om samen thuis te zijn en herhalingen van Friends te kijken. De twee proberen hun werk- en privéleven zoveel mogelijk in balans te houden, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber toont trouwjurk voor het eerst op Instagram

Hoewel hun huwelijk nog pril is, kennen Justin en Hailey elkaar al jaren. Hun eerste romance beleefden ze in 2014, maar door hun verschillende levens hebben ze er destijds voor gekozen om uit elkaar te gaan. De vonk bleek echter niet gedoofd toen ze elkaar enkele jaren later weer tegenkwamen. "Hij was zo volwassen geworden, ik was geschokt. Hij is een ongelofelijk geweldige man. Er is niemand anders met wie ik mijn leven wil doorbrengen."

Eerder noemde Bieber zichzelf 'het meest gehate tieneridool ooit':

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!