Lady Gaga Beeld © Getty Images

Dit zit er in de extravagante goodiebag van de Oscars

06 februari 2020 14:24

Het duurt niet lang meer tot de belangrijkste filmprijzen van het jaar worden uitgereikt. Het grote Oscars-spektakel barst zondag los. Slechts een deel van de genomineerden neemt een beeldje mee voor op de schoorsteenmantel, maar geen enkele VIP gaat met lege handen naar huis: de goedgevulde goodiebag van het evenement is er ook nog.

Dit jaar zit er in het tasje maar liefst 100.000 dollar (zo'n 91.000 euro) aan spullen, waaronder enkele opvallende hebbedingetjes. Neem bijvoorbeeld de 'slimme bh' van het merk Soma, mét bijpassende kimono. Het innovatieve stukje ondergoed is uitgerust met technologie waarmee je hartslag en je exacte cupmaat gemeten kunnen worden. Die info kan linea recta naar je smartphone gestuurd worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish treedt op tijdens Oscars

Ook krijgen de gelukkigen een tegoedbon voor een gepersonaliseerd glas-in-loodraam van kunstenaar John Thoman. Uiteraard is de tas ook gevuld met beauty-, haarverzorgings- en make-up-producten. Als die niet genoeg ontspanning bieden, bevat de goodiebag nog een 'cannabis-chocoladereep.' Bij de vorige editie waren er trouwens nog meer cannabisproducten te vinden in de tas, aangezien de staat Californië - waar het event plaatsvindt - toen voor het eerst wiet had gelegaliseerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naast Billie Eilish ook Elton John op podium bij Oscars

Van het sjouwen van de dikke tas zullen de sterren vast dorst krijgen. Om dat tegen te gaan zitten er ook flesjes 'hydrogen-infusen water' in, waar extra waterstof is toegevoegd aan water, want je kunt niet genoeg water hebben. Voor wie het feest na de Oscar-uitreiking wil voortzetten, zitten er ook nog flessen tequila en wodka in. En niet van het eerste het beste slijterijtje, geloof ons maar.

Hoe kom je beter bij van een nacht feesten dan met een gratis vakantie? Dat moet de Oscar-organisatie ook gedacht hebben, want er zitten ook vouchers voor tripjes op een jachtboot, een vlucht naar Cabo en een reis van vijf nachten op Hawaii in de tas. Aan alles is gedacht: de jetlag kan worden tegengegaan met een speciaal medisch pakketje van My Flight Pack.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez ligt niet wakker van Oscarsnominaties

Leuk, die goodiebag, maar uiteindelijk willen de filmmakers en hoofdrolspelers natuurlijk vooral zo'n Oscar. Als we de geruchten mogen geloven, gaan de cast en crew van de Zuid-Koreaanse film Parasite er met de winst vandoor. De film zou volgens bronnen naar huis gaan met maar liefst vier Oscar-beeldjes. Of dat op waarheid berust, zien we zondag.

Het was vorig jaar ook weer een spektakel tijdens de Oscars. Je ziet hieronder de hoogtepunten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!