Beeld © ANP

3FM gaat door met specials op tijdslot Kaj van der Ree

06 februari 2020 16:17

NPO 3FM zendt de komende acht weken specials uit op het voormalige tijdslot van presentator Kaj van der Ree (28). Elke vrijdagavond wordt er aandacht besteed aan een ander maatschappelijk thema, maakte de radiozender donderdag bekend. De onderwerpen zijn door de 3FM-dj's zelf aangereikt.

Kaj werd vorige maand ontslagen vanwege seksueel overschrijdend gedrag. Kort daarna maakte NPO 3FM al een uitzending rond dat thema op het tijdslot van zijn radioshow Skaj Is The Limit. De zender gaat daar vanaf komende vrijdag acht weken lang mee door, maar dan steeds rond een ander onderwerp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NPO 3FM zoekt nog naar vervanger Kaj van der Ree

De eerste thema-uitzending staat in het teken van drugsgebruik onder jongeren en het Nederlandse drugsbeleid. De specials erna gaan over onder meer schulden, een burn-out, 75 jaar bevrijding en klimaatverandering. Elke uitzending wordt door een andere dj gepresenteerd en luisteraars worden uitgenodigd hun eigen ervaringen te delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rode Kruis verbreekt banden met Kaj van der Ree

Kaj raakte vorige maand in opspraak nadat jonge vrouwen op social media hadden gezegd op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de presentator en YouTuber te hebben ontvangen. BNNVARA stopte per direct met het tv-programma Proefkonijnen, waarvan hij medepresentator was, en zijn radioshow. De vlogger bood in een verklaring zijn excuses aan en gaf toe "domme fouten" te hebben gemaakt.

In RTL Boulevard deden zijn slachtoffers hun verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!