Beeld © Instagram @raybar180

Raymond van Barneveld over baby met nieuwe liefde Julia

07 februari 2020 11:51

Nu Raymond van Barneveld (52) weer geluk in de liefde heeft gevonden, rijst de vraag of hij kinderen wil met zijn 35-jarige vriendin Julia. Daar hoeft zowel zijn vriendin als de rest van Nederland niet op te rekenen. Hij noemt het onderwerp kinderen onbespreekbaar in zijn interview met 'Nieuwe Revu' deze week.

"Het zou toch raar zijn dat ik mijn kinderen, die zelf al kinderen hebben, moet vertellen dat ze er zelf ook nog een broertje of zusje bij krijgen"

Raymond is gelukkig met Julia en wat betreft het onderwerp kinderen staan ze er allebei hetzelfde in. "Ze heeft geen kinderwens", vertelt de darter, terwijl hij benadrukt dat het goed gaat tussen de twee. Het hoofdstuk is voor hem dus afgesloten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymond van Barneveld krabbelt weer op na 'diep dal'

Hoewel het koppel hun liefde niet bezegelt met een baby, sluit de darter niet compleet uit dat hij in de toekomst op één knie gaat voor Julia. Zij wil dat graag, maar hij wil het nog even aankijken. "Over trouwen twijfel ik nog. Scheiden doe ik voor het eerst en voor het laatst", doelt hij op de scheiding met zijn ex-vrouw Silvia. 

Julia sprak eerder met RTL Boulevard over haar eerste ontmoeting met Raymond:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!