Beeld © ANP

Jane Fonda nog altijd in de bres voor het klimaat

07 februari 2020 22:58

Jane Fonda heeft vrijdag haar eerste klimaatdemonstratie in Los Angeles gehouden. De afgelopen weken voerde de 82-jarige actrice elke vrijdag actie met haar Fire Drill Fridays-beweging in Washington D.C., maar heeft de trappen van het Capitool verruild voor Californië.

Joaquin Phoenix was voor de tweede keer een van de demonstranten, schrijven verschillende Amerikaanse media. De acteur werd vorige maand nog gearresteerd bij een protest in Washington D.C. Ook acteur Rainn Wilson en actrice Bonnie Wright liepen mee om Amerikaanse politici aan te sporen meer te doen aan klimaatverandering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Joaquin Phoenix voert actie met Jane Fonda voor klimaat

De actrice verhuisde naar haar nieuwe locatie vanwege de opnames van het laatste seizoen van de Netflix-serie Grace and Frankie. Ook is de actrice zondag aanwezig bij de uitreiking van de Oscars, waar ze een beeldje zal overhandigen. De Fire Drill Fridays zullen vanaf nu niet meer wekelijks, maar maandelijks plaatsvinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jane Fonda opnieuw gearresteerd bij klimaatprotest

Haar klimaatprotest, waar ze in oktober mee is begonnen, zorgde ervoor dat ze meerdere keren werd gearresteerd. Ook andere sterren werden opgepakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!