Beeld © ANP

Rick Engelkes klaar voor volgende stap met vriendin

8 februari 2020 11:36

Rick Engelkes (60) en zijn vriendin Marie-Claire Noorlander (39) gaan eind dit jaar samenwonen in Aerdenhout. Aan 'De Telegraaf' vertelt de acteur en theaterproducent dat Marie-Claire en haar twee zoons met de kerst bij hem intrekken

"Als ze bij mij intrekken, wordt het allemaal officieel"

Rick en Marie-Claire kregen in 2017 een relatie. "Als we geen kinderen hadden gehad, was Marie-Clarie allang bij mij ingetrokken", vertelt de producent van de film Kruimeltje. "We hebben nu besloten dat we in principe met de kerst gaan samenwonen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Engelkes dolgelukkig na eerste repetities Verliefd op Ibiza

Marie-Claire woont nu nog met haar zoons van tien en acht jaar in Noordwijk. De jongens blijven daar op de basisschool. "Het laatste halfjaar kunnen de jongens dan heen en weer pendelen, Marie-Claire moet toch die kant op voor haar werk in Noordwijk. Haar kinderen voetballen allebei, de oudste in een selectieteam, maar ze hebben bij mij ook leuke clubs."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Engelkes ziet GTST-terugkeer wel zitten

Rick, die nog een van zijn twee dochters thuis heeft wonen, kijkt uit naar een gevuld huis. "Dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Kerst en nieuwjaar hebben we al met z'n allen gevierd en de afgelopen twee zomers zijn we met elkaar op vakantie geweest. Supergezellig. Als ze bij mij intrekken, wordt het allemaal officieel ja, maar daar ben ik ook wel weer aan toe. Het is onrustig, twee huishoudens en dat continu op en neer rijden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!