Beeld © AVROTROS

WIDM-fans komen met talloze theorieën door waaierproef

09 februari 2020 15:23

De uitzending van het spelprogramma Wie Is De Mol? van afgelopen avond heeft voor veel opschudding gezorgd bij de kijkers. De kandidaten konden in de waaierproef ontdekken wie 'De Mol' was. Op Twitter vliegt de ene na de andere theorie ons nu om de oren.

"Oh, dat is mijn naam"

De opdracht was volledig in het Chinees, wat het voor de kijkers thuis, maar ook zeker voor de kandidaten lastig maakte. De mollenjagers konden kiezen: een rondje door het park, waar ze erachter konden komen wie de mol is, of geld in de pot. In het park stonden vijf groepen een rituele dans uit te voeren, met waaiers. Op één van de waaiers stond de naam van 'De Mol', in Chinese tekens.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Oplettende kijker ontdekt een grote molactie van WIDM-Rob

Onder de WIDM-fans zijn uiteraard mensen die wel een woordje Chinees spreken. Voor hen was de opdracht dan ook iets beter te volbrengen dan voor de andere Molloten én de kandidaten. Volgens een fan staat op onderstaande foto dat De Mol een vrouw is. 

Die theorie werd echter al snel onderuit gehaald. Een ander persoon die het Chinees beheerst, ziet op een andere waaier namelijk staan dat De Mol een man is.

In een shot waarin kandidaat Rob te zien is, staat een waaier met de tekst 'Hier is De Mol', volgens een WIDM-fan. "Een duidelijke hint naar Rob", volgens de fan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

WIDM-kijker ontdekt bizarre hint die naar Nathan leidt

Wat veel kijkers ook opviel was dat Miljuschka tijdens het rondje door het park heel snel zei: "Oh, dat is mijn naam." Dat zorgt voor veel verwarring bij de Molloten. Zou de televisiekok zich op deze manier verraden hebben?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!