Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle Evans knuffelt weer met ex David Eason

10 februari 2020 11:23

Ondanks het ene na het andere drama pappen de twee weer met elkaar aan. TMZ meldt zelfs dat Jenelle Evans (28) en David Eason (32) 'overduidelijk terug zijn bij elkaar'. En dat terwijl ze eerder helemaal klaar met elkaar leken te zijn.

Dat het een heftig jaar was voor het Teen Mom-koppel is een understatement. Na een huwelijk van twee jaar volgde de ene tragedie de andere op. Het begon met David die Jenelle's hond doodde. Daarna volgde een contactverbod tegen hem, werd zij ontslagen bij MTV en als klap op de vuurpijl werden hun kinderen bij hen weggehaald. Maar ondanks alle ellende is het koppel weer samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle vraagt contactverbod tegen ex-man aan

Het ziet ernaar uit dat Jenelle en David erg vergevingsgezind zijn. Afgelopen weekend spotte TMZ hen meerdere keren samen en legde het stel vast op de gevoelige plaat. Op vrijdag en zaterdag hadden de twee een date night. Hoewel Jenelle eerder beweerde nooit meer naar hem terug te gaan, bewijst ze hiermee het tegendeel. Daarnaast wil het koppel het co-ouderschap een goede kans geven nu de kinderen weer terug zijn. Zelfs dat lukt: vorige maand zijn ze in het openbaar gespot met hun dochter Ensley (3).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle weer herenigd met ex-man David

Vooral David zei dingen waar hij nu misschien spijt van heeft. Nadat de scheiding was aangevraagd, zei hij dat hij niet van haar hield en totaal geen liefdesverdriet voelde. David gaf een trap na door haar dom te noemen. Het is vast niet de laatste keer dat de Teen Moms in het nieuws komen. In de video hieronder wordt alle drama uitgelegd:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!