Martien Meiland Beeld © ANP

Familie Meiland vindt Televizier-Ring weer terug

10 februari 2020 11:17

Het mysterie rond de verloren Televizier-Ring van de familie Meiland is opgelost. De extravagante kasteelheer en zijn gezin wilden eventuele inbrekers voor zijn en verstopten het gouden sieraad. Pardoes was 'ie verdwenen, maar nu is 'ie herontdekt.

"Dan kom je thuis en dan denk je: 'Oh ja, waar ligt die rotring?'"

"De ring is weer gevonden", vertelt Martien enthousiast aan Shownieuws. Samen met zijn gezin ging hij op vakantie en zijn echtgenote Erica besloot de televisieprijs goed op te bergen. Ze waren namelijk bang dat er misschien inbrekers in het chateau zouden komen die ervandoor zouden gaan met de Televizier-Ring. "Maar ja, dan kom je thuis en dan denk je: oh ja, waar ligt die rotring?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de woonboerderij waar de familie Meiland gaat wonen

De Meilandjes moesten flink zoeken, maar inmiddels is de ring weer opgedoken. "Die lag natuurlijk gewoon ergens in een laatje", legt de Chateau Meiland-ster uit. "Dus die ligt nu weer ergens veilig in het kasteel."

De grote vraag is voor hoe lang, want het gezin gaat hun spullen pakken om terug naar Nederland te verhuizen. Ze hebben een boerderij gekocht in het hartje van Gelderland. Bekijk de video hieronder over het vertrek van de Meilandjes uit Frankrijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!